Jump to content
groovyPost Forums

albums and some songs dont appear in WMP after rebuild


Guest pfm555

Recommended Posts

Guest pfm555

i re installed Win 7 64 bit on my computer. i then shared my music from a separate hard drive to the music library to rebuild WMP. Some albums are not showing up. i have all albums in folder i. e. Artist>Album 1, Album 2 etc. i also have some albums that i ripped in WAV format and these albums are showing up bu leaving the 1st song off even though it is in the file location. i have all files and operating systems showing or not hidden. Any suggestions would be appreciated

Link to comment
Share on other sites

If im correct ( its been awhile since ive used wmp) you can change the i3d info from a track. And next to the title, artist, year etc etc each track has got a number asigned to it. Try to remove that. Save, re-add the complete libary after you deleted it and start over again. Do you have al your music on an external drive? SAVE SAVE SAVE!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 11 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...