HelpJas

Unable to add workstation to domain - option greyed out

Recommended Posts

Yeah.. I'm here again with another trouble :lol:

Though i have logged in with an account which have admin privileges, i still dont have the provision to give a domain name.

 

aV5bM0S.jpg

 

In this snap shot you can see that, the domain part is not active... :? Why is it so..??

Do you think i have to reinstall my OS. I'm using XP professional.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Groove, I figured it out.. :D

Computer browsing Service was missing in my computer. So, when i installed it and set it to automatic, the domain part got active. :D Anyway let me check whether i have some thing else to bother you.. :lol:

Till then Take care..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey Groove, I figured it out.. :D

Computer browsing Service was missing in my computer. So, when i installed it and set it to automatic, the domain part got active. :D Anyway let me check whether i have some thing else to bother you.. :lol:

Till then Take care..

 

Hey nice job coming up with the solution! That was an "odd" one. Nice find!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 13 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online