mistycantsleep

Acer, error code, 0xa... patch issue?

Recommended Posts

Reset my notebook to factory, still throwing the same error code of 0xa, running Vista :( anybody have any thoughts?

 

Can you give us a screenshot or full description of the error?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can try to use any repair or backup disks that came with your Acer laptop. Those may help. If the laptop continues to cause trouble, make sure you backup and important data before going in for a clean install or sending it to Acer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gee wiz, why didn't I think of that!? Lol, if I could do any of those things, I wouldn't need to reset. And its an Acer Laptop, they don't come with Discs... they are preloaded:( Thank you tho, turns out it was the MS Patch Tuesday update, now I have to wait til the new uncorrupted one comes out the 8th.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reset my notebook to factory, still throwing the same error code of 0xa, running Vista :( anybody have any thoughts?

 

Gee wiz, why didn't I think of that!? Lol, if I could do any of those things, I wouldn't need to reset. And its an Acer Laptop, they don't come with Discs... they are preloaded:( Thank you tho, turns out it was the MS Patch Tuesday update, now I have to wait til the new uncorrupted one comes out the 8th.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By kwsweet
      I have Windows 8.1. when I try to login to my Microsoft account I get a message that another user is already logged in with that account. I can't figure out what to do. I am the administrator, only user.
    • By OttoLind
      Hi everyone,I have received the following error from an Excel workbook that I have been using:
      -<recoverylog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main"><logfilename>error056520_01.xml</logfilename><summary>Errors were detected in file 'C:\Excel\Function and Formulas for Excel.xlsm'</summary>-<removedfeatures summary="Following is a list of removed features:"><removedfeature>Removed Feature: Object from /xl/workbook.xml part (Workbook)</removedfeature><removedfeature>Removed Feature: OLE Control Extension from /xl/workbook.xml part (Workbook)</removedfeature></removedfeatures></recoverylog>So..my question how to fix this error?Thanks.
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 11 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online