Search the Community

Showing results for tags 'photo'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • groovyPost Community
    • Site News & Announcements
    • Site Comments & Suggestions
    • Off Topic
    • Deals
  • Microsoft Discussions
    • Microsoft Office
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • Windows Server
    • Virtual Server
  • Misc. Tech Support & Discussion
    • General Geek Questions (HW, SW, Etc..)
    • Games
    • Mobile - Apple iOS
    • Mobile - Android
    • Google Apps and Services
    • Internet Browsers
    • Linux & Open Source
    • Privacy and Security
    • Webmaster Corner
    • Everything Geek Q&A
  • The TechGroove Show
    • TechGroove Discussion
  • groovyTeam Blogs
    • Steve's Hang Out

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. I am looking for an iPhone camera app that embeds the long and lat data onto the photo when taken.
  2. (Am re-posting this as the first one does not appear). This is a problem re getting my photo stream to work. I have a MacBook Air with all of the latest software. For iPhoto I have installed 9.1.1 via the iLife 11 disk. When I tried to upgrade from the Apple site (iPhoto knows that an upgrade is available, specifically 9.2.1 which is needed for iCloud to work) a pop-up says: iPhoto 9.1.0 or later is required to install this update. Note the regular software upgrade site under the apple states that my software is up to date as does the App Store. So something obviously wrong. On the MacRumors blog site several also had this problem and some were fixed by moving the iPhoto application out of a separate folder and back to the Application original site. One person had more problems requiring him to seek expert advice from the Mac App Store Support. His was a more complicated problem as he also had a wrong billing information. He had to remove an icon from the System Preferences site, trash iPhoto and then re-install it and it worked. (I can supply this series of e-mails if desired). I have placed the iPhoto icon back into the application folder on the hard drive as I too had moved it and have done a series of restarts but nothing happened. Do I have to do the trash iPhoto, then re-install?Thanks.