Search the Community

Showing results for tags 'internet'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • groovyPost Community
    • Site News & Announcements
    • Site Comments & Suggestions
    • Off Topic
    • Deals
  • Microsoft Discussions
    • Microsoft Office
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • Windows Server
    • Virtual Server
  • Misc. Tech Support & Discussion
    • General Geek Questions (HW, SW, Etc..)
    • Games
    • Mobile - Apple iOS
    • Mobile - Android
    • Google Apps and Services
    • Internet Browsers
    • Linux & Open Source
    • Privacy and Security
    • Webmaster Corner
    • Everything Geek Q&A
  • The TechGroove Show
    • TechGroove Discussion
  • groovyTeam Blogs
    • Steve's Hang Out

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 6 results

  1. SIR, i need help!jst few a days ago, everything was okay about my interneti have a 600Kbits per sc connection, cable modemso my downlaoding speed is around 60-70 kbytes/ssame in utorrent and in browser downlaods,i use windows 8.1 pro, 64 bits, recently my google chrome was turning slow and firefox too, i dunno if my pc was infected by viruses. i scanned wit havast and bitdefender free versions and found nothing.and yesterday when i tried to download a pdf file, i dunno why nut downlaod spee dwas horrible, started with 24 and then it was like 3-4 kbytes/s and it even failed later.i thought it was a connection problem so i restrted my connection, browing was fine everything except downloading seemed okay.i tried doing the same things with different browsers like firefox or internet explorer but the problem was same.shockingly when i tried utorrent, it was perfectly normal, it gave the ususal downlaod speed of 60-70 kbytes/sso it seems the problem was onl in downloading with broswers and no problem with browsing and utorrent.i hard resetted my pc and reinstalled fresh copy of win 8.1but again twas the same.did it 3 times already but no change.i dunno if it is a virus or something but i am exhaousted, plzz help soon( before formattin my pc , i backed up my files in an external hdd so it may be possible taht if tehre is a virus involved then it may have came back due to my external hdd) P.S: i checked Speedtest.net and there too, showed 0.56 mbps , so it was normal there too Yesterday night, all of a sudden, my downloads were okay, but everything came back to the same problem today morning.I randomly tried downloading some .exe files but no luck. Then i tried downloading some Dell driver from Dell's Website and it was downloading with perfectly normal speed! That time, quickly i tried downlaoding a video file from my chrome browser using an add-on that i have (i usually downlaod videos by addons that detect and capture them) installed, and it give normal speed! I thought the problem must have resolved somehow but then again when i tried to do for another video file, same problem, it stuck with 5-10 kbps. But this time something was different, although it didnt give normal speed for other downlaods, that dell driver file, when i resumed it was downloading normally. I dont understand whats happening with my pc. Of course if it would have been only happened with my videos then it would be okay but it happens with every browser and .pdf , .exe ( even when i tried to download mozzila firefox steup from filehippo.com, there was the same issue ) :'( so what do i do? at least i need to know what kind of absurd problem is this, is this releated to installing windows 8.1 , cuz i never had this kind of problem anytime. and i dont think any kind of viruses can affect it, and as my browsing and other downlaod operations i.e; utorrent is working fine so i can eliminate any lose connection of the cables. right? so the problem comes down to drivers or something in the system?? today, I downloaded and installed 3 realtek lan drivers ( PCIe GME ) from which one of them was from the original realtek website...and as expected, I had no luck :'(GUYS I am reverting back to XP , plz guys if u have any ideas left then help me out!! Srry sir, i have copied my posts from some other blog cuz i coudnt get my answer there, more info : there are some files( like an episode among the series of some show) which get normal speed once in a while in all the browsers but other similar files from the same website do not.i downlaoded some dell software and it was okay in any conditionwhile i was downlaoding an episode from a series nad it was not okay, from the same website, i happened to come accross some random episode frm the same website which was okay, like that i get to come accross rarely some different types of files when i experiment downlaoding. i am stuck. plzz at least tell me should i give up and intsall XP it seems absurd because i never had this kind of problem, even whem i installed win 8.1 , it worked fine initially but now, no matter how many times i install it, it never gets fixed. and also, whenever i try to downlaod ethernet drivers i.e, PCIe GME for my motherboard i.e; DG41RQ i get the same links that i have tried. and i can never find any mention of any chipset name :/so even if i find out my chipset name, what do i do? PLZZ RPLT SIR, I SERIOUSLY NEED HELP!!
  2. Was curious if anyone here knew of some decent network monitoring software, preferably free? Recently I've been getting a lot of delays when we watch movies through Roku, which is abnormal. There are a lot of devices that get connected to the network, but not all at the same time (several apple devices, printers, a couple of pcs, roku, etc.) I just wanted to find the root of the hold ups on the network, if it's coming from devices, our router, ISP, etc. There has got to be software that does this, just wondering if anyone has some good recommendations. Thanks!
  3. jamminjelly

    Slow upload speed

    Okay I'm asking a lot of questions here at once. I'm not too savvy with computers. So in my apartment I have a TL-WR340G router and my upload speed is really slow. I do a lot of video editing for YouTube and so I'm trying to figure out how to upload videos faster. I seem to be capping out at around 700 Kbps but I'm supposed to be getting 70 megabits per second on this connection. Everything is hooked up over wireless. The speeds are the same on my new Mac and on my old windows PC.
  4. I can't be alone out there but is there a way to permanently get rid of the annoying "Speed up browsing by disabling add-ons" message that appears at the bottom of IE9 everytime you launch? Thanks
  5. Hello. I am having a problem with login of one of my accounts.The problem is that when I type in my correct username, another name that is not correctkeeps replacing it.(I accidentally typed this name in awhile ago.)Now it seems to be there for ever. I have tried deleting,cutting and pasting. Nothing works.Can someone help me please.Thank you Telse.
  6. Beyond_Life

    Grabbing tabs within IE8

    We all got Thin Clients here at the office, with Windows 7 and IE8. But with Chrome and Firefox, its possible to grab a tab and pull it out of the window, creating a new window with that tab. But thats not possible with IE8. Or is there a workaround?