Search the Community

Showing results for tags 'graphics'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • groovyPost Community
    • Site News & Announcements
    • Site Comments & Suggestions
    • Off Topic
    • Deals
  • Microsoft Discussions
    • Microsoft Office
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • Windows Server
    • Virtual Server
  • Misc. Tech Support & Discussion
    • General Geek Questions (HW, SW, Etc..)
    • Games
    • Mobile - Apple iOS
    • Mobile - Android
    • Google Apps and Services
    • Internet Browsers
    • Linux & Open Source
    • Privacy and Security
    • Webmaster Corner
    • Everything Geek Q&A
  • The TechGroove Show
    • TechGroove Discussion
  • groovyTeam Blogs
    • Steve's Hang Out

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. I can get most graphics from web sites in outlook with no trouble. How ever there is one site that has stopped loading the graphics and I cannot figure out why just one site? The site if Groupon. What is really strange is that their getaway travel graphics come in just fine it is only their goods and services graphic that I am not recieving. Is there something in my outlook or is it on the sender's - Groupon's - side?? Any help would be appreciated.
  2. OS: Windows 7 Ultimate (64-bit) Whenever I return the computer from sleep I get these weird glitches in the graphical interface of all of my open Windows. It's like little blocks out of them are missing. But then when I hover the mouse over them or move the window they go back to normal. It's very random when these missing blocks appear. These glitches appear on any window I have open, even if I close and re-open an application the blocks will still affect it. The only thing that keeps these blocks from re-appearing is when I End Process on DWM.exe from Task Manager. Since DWM.exe is programmed to automatically restart after it's closed it comes back up, but the blocks don't appear until I sleep the computer again. So my thinking is that for some reason when I sleep my computer it is corrupting DWM.exe, but I have no idea why nor how to fix it. Any help is much appreciated!